Aanleg

Wij komen eerst vrijblijvend bij u langs om de wensen te inventariseren, hierbij vragen wij hoeveel tijd u aan uw tuin wilt besteden en welke stijl u in uw tuin wenst te krijgen. Ook vragen wij uw budget om een passend ontwerp te maken bij uw wensen.

Als dat gedaan is maken wij een schetsontwerp om vervolgens met u te bespreken, hierbij krijgt u ook een globale schatting van de kosten voor het aanleggen van uw droomtuin.  Als u het ontwerp heeft goedgekeurd wordt het daarna uitgewerkt tot een definitief tuinontwerp met een kostenbegroting.

Er zal in overleg met u een datum worden geprikt om de aanleg werkzaamheden uit te voeren.

Tijdens deze aanleg werkzaamheden hebben we nauw contact met u en proberen we u te betrekken bij het gehele proces, eenmaal afgerond volgt er een oplevering van de tuin en bespreken we of de wensen zijn vervuld. 

Voor een optimaal resultaat adviseren wij u uw tuin minimaal een jaar door ons te laten onderhouden, omdat zeker in de begin periode het juiste onderhoud cruciaal is.

Uw tuin op zijn mooist!

Hoveniersbedrijf De IJsselmeerdijk houdt zich bezig met het onderhouden en realiseren van landelijke tuinen vol karakter en geheel in eigen stijl, passend bij de gebruiker.